0
0Ft

Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan történik a rendelések teljesítése?

Magyarországon korlátozott raktárkészlettel rendelkezünk, tekintettel a terméke sokféleségére és egyediségére. Általában a külföldi gyártók raktáraiból rendeljük meg a termékeket a vevői megrendeléseknek megfelelően.

Biztosan elérhető-e a kiválasztott bútor?

Sajnos nem. A bútorok kis szériában készülnek, néha egyediek. A választék folyamatosan változik. Így elő fordulhat, hogy a kiválasztott darab már elfogyott és az újra gyártása nem megoldható.

Mi történik a befizetett előleggel, ha a kiválasztott termék már nem rendelhető?

Megpróbálunk a kínálatból hasonló terméket ajánlani. Ha ez nem lehetséges vagy az ajánlott termék nem nyeri el maradéktalanul a megrendelő tetszését, a befizetett előleget azonnal visszafizetjük.

Hogyan működik a Design tanácsadó rendszere?

A konkrét igényeknek megfelelő darabokat az Ön lakberendezője, tanácsadója összeválogatja és elküldi Önnek. A "Design tanácsadóm ajánlata" menüben találja ezeket az ajánlatokat. Az ajánlatokat csoportosítani is lehet pl szobánként.


Hogyan működik az időnyerő funkció?

Időnyerő szolgáltatásunk megkönnyíti az együttműködést a tervezők és megrendelőik között. Egyszerűbbé válik a megfelelő lakberendezési termékek kiválasztása és lerövidül a válogatással töltött idő. Ha összeválogat pár olyan bútort és kiegészítőt, mely Önnek tetszik és szívesen elhelyezné a környezetében, ez segítséget jelent a lakberendező számára megtalálni az Ön izlésének leginkább megfelelő stílust és összeállítást.
Több mint ezer olyan különleges tapéta és lakástextil szerepel a kínálatunkban, amelyek speciális kialakítását és magas minőségét nem lehet fotókkal bemutatni. Ezeket a termékeket megnézheti bemutatótermünkben (1137 Budapest, Újpesti rakpart 5.) és csak személyesen tudja ezeket megrendelni. Helyezze ezeket a termékeket a kívánság listára és kattintson az időpontkérés gombra. Visszahívjuk és a megbeszélt időpontra összekészítjük a kiválasztott anyagokat.


Feltétlenül szükséges regiszrálnom a honlapon?

A kínálatot megtekintheti regisztráció nélkül is. Azonban a személyhez kötött szolgáltatásokat csak regisztrált felhasználó veheti igénybe. Rendelni csak regisztrált felhasználó tud.