0
0Ft

Időnyerő

Időnyerő szolgáltatásunk megkönnyíti az együttműködést a tervezők és megrendelőik között. Egyszerűbbé válik a megfelelő lakberendezési termékek kiválasztása és lerövidül a válogatással töltött idő.

TERMÉK AJÁNLÁS

Belsőépítészek és lakberendezők összeállíthatják, hogy megrendelőik melyik helyiségébe milyen bútorokat vagy kiegészítőket ajánlanak. A megrendelők a rendszerbe történő belépéskor megnézhetik az ajánlott termékeket.

NÉZZE MEG ÉLŐBEN!

Több mint ezer olyan különleges tapéta és lakástextil szerepel a kínálatunkban, amelyek speciális kialakítását és magas minőségét nem lehet fotókkal bemutatni. Ezeket a termékeket megnézheti bemutatótermünkben (1137 Budapest, Újpesti rakpart 5.) és csak személyesen tudja ezeket megrendelni. Helyezze ezeket a termékeket a kívánság listára és kattintson az időpontkérés gombra. Visszahívjuk és a megbeszélt időpontra összekészítjük a kiválasztott anyagokat.

INGYENES TERMÉKAJÁNLÁS

Abban az esetben, ha nincs saját lakberendezője – a szobák fotójának elküldésével - ingyenes vásárlási tanácsadást kérhet az általunk ajánlott lakberendezőinktől a „DESIGN TANÁCSADÓ” menüpontban. Ez nem jelenti komplett kivitelezési tervek ingyenes elkészítését, erre a munkára igény esetén köthet megállapodást a lakberendezőkkel.